E Drejta Detare

Industria detare lidhet ngushtë me ekonominë globale dhe ngjarjet e viteve të fundit, kanë ndikuar në rritjen e shpenzimeve dhe uljen e fitimit, duke kushtëzuar edhe proceset në aktivitetin e kësaj industrie.

Për këtë, ne sjellim ekspertizën e profesionistëve tanë, e cila mbulon të gjitha sferat e shërbimeve juridike. Qëllimi ynë kryesor është t’i japë zgjidhje praktike dhe efikase klientëve tanë.

Praktikat e BOZO & Associates përfshijnë: